Selectează o Pagină

STEAM Box

Ştiinţă şi Artă la cutie.

✔ Convenabil     ✔ Surprize de fiecare dată     ✔ Relevant     ✔ Educativ
✔ Te pregăteşte pentru viitor     ✔ Întrerupi când vrei     ✔ Excelent ca şi cadou
✔ Economie de timp     ✔ Activităţi părinţi-copii

Descoperi şi experimentezi

Avem grijă ca fiecare cutie STEAM Box să conţină jucării, jocuri, seturi sau cărţi variate, astfel încât de-a lungul timpului conţinutul nu se va repeta. Fiecare cutie este o surpriză şi aşteaptă să fie descoperită: va fi un set nou de laborator? Sau un vulcan exploziv? Sau oare o colecţie de culori şi cerneluri speciale? Vei deveni rapid un cercetător sau o cercetătoare adevărat(ă) şi vei câştiga experienţă în domenii variate: fizică, chimie, astronomie, matematică, ştiinţele naturii dar şi artă şi ştiinţe umaniste. Totul în funcție de vârsta ta și de domeniul principal ales la abonare.

Ai întrebări? Avem răspunsuri.

N-am înțeles nimic, mai spui o dată?

STEAM Box este un subscription box clasic (o cutie primită lunar prin abonament) care conține jocuri și jucării din domeniul STEM + Artă. Adică jucării care ajută copiii la dezvoltarea cognitivă, a spiritului de explorare, a cunoștiințelor din domeniul științelor exacte dar și la dezvoltarea creativității și îndemânării. Tu plătești un preț fix lunar, ne indici domeniul principal de interes și vârsta inițială a copilului, iar noi ne ocupăm de asamblarea cutiilor și de trimiterea lor regulată către voi.

Livrarea este inclusă în preț?

Yep. Nu există alte costuri în afara prețului abonamentului pentru care te-ai decis. Livrarea o organizăm prin firme de curierat agreate de noi. În foarte puține cazuri s-ar putea ca localitatea ta să nu se afle în rețeaua acoperită de curieri. În acest caz te vom anunța din timp despre eventuale costuri suplimentare și vei putea decide dacă continui sau nu.

Retururi, rambursări?

Poți să stai relaxat(ă) – procedura de retur, dacă va fi nevoie, am ținut-o super simplă. Dacă se întâmplă să constați că jucăriile din cutie nu corespund cu așteptările tale sau par a fi deteriorate la livrare, e suficient un mail în max. 14 zile la hello@steambox.ro și vom programa rapid curierul pentru preluarea cutiei. Singura condiție este ca jucăriile individuale din cutie să nu fie desigilate, respectiv să fie în starea în care le-ai primit. Excepție de la această regulă e situația în care un produs anume s-a stricat chiar la utilizare. Rambursarea este la fel de necomplicată și se întâmplă imediat după ce am recepționat produsele retur (în max. 5 zile lucrătoare). Noi vom organiza curierul, însă costurile de retur cad integral în sarcina ta.

Trebuie să stau să aleg jucăriile?

Nope. STEAM Box e asamblată de către echipa noastră și una din părțile distractive este tocmai că fiecare cutie va fi o surpriză pentru copii. E un confort suplimentar pentru tine, fiindcă nu trebuie să mai pierzi timpul cu selectarea celor mai bune jucării. Tu doar alegi domeniul de interes inițial (STEAM Box Galileo sau Leonardo) și ne indici intervalul de vârstă dorit. De rest ne ocupăm no.i

Pot anula sau pot face pauză?

Sigur că da, oricând dorești! Atenție însă, în cazul în care ai ales la abonare să beneficiezi de economiile oferite de pachetele de 3 sau 6 luni, nu vom putea să-ți rambursăm perioade nefolosite din abonament. Anularea sau pauza pot fi activate din pagina “My Steambox” a contului tău și devin active începând cu următoarea livrare. Pauza nu are perioade prestabilite, ci abonamentul se va relua exact atunci când dorești. De la noi vei primi doar reminder-e la intervale regulate prin care ne asigurăm că nu uiți de noi 😉

Alo! Sunt deja abonat(ă) Evertoys!

Yipiiie și felicitări! Dacă deja beneficiezi de un abonament la jocuri și jucării Evertoys și decizi să adaugi un abonament STEAM Box te vei bucura de o reducere de 10%, indiferent de nivelul de abonament STEAM Box ales (cu excepția variantei de 6 luni, care nu mai beneficiază de nici o altfel de reducere). Notă: reducerea se aplică întotdeauna la preţul standard şi nu se cumulează cu nicio altă eventuală campanie, voucher sau bonus.